Op zoek naar spanhak dakwerken?

spanhak dakwerken  
Spanhak Dakwerken: dakdekker Lelystad, Almere, Amsterdam eo.
Spanhak Dakwerken is dé allround dakspecialist uit Lelystad: onze dakdekkers hebben jaren ervaring met het vervanging, reparatie en onderhoud van dakbedekking. Of het nou gaat om een pannendak of een plat dak: wij hebben ruim 25 jaar ervaring in alle dakdekker werkzaamheden.
iphone 5s refurbished
Werkgebied van onze dakdekkers: Spanhak Dakwerken.
Ze waren niet de goedkoopste maar gezien de referenties en de achtergelaten professionele indruk heb ik toch voor ze gekozen en naar volle tevredenheid. Spanhak Dakwerken is een vakkundig, snel en betaalbaar dakdekkersbedrijf. Ons platte dak 150 m2 is keurig gerenoveerd.
mindfulness weekend
Dak isoleren amsterdam Spanhak Dakwerken.
Uw dak laten isoleren door Spanhak Dakwerken kan in Amsterdam Almere, Het Gooi en omstreken Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u vragen over het isoleren van uw dak? Voor vragen kunt u dit contact formulier gebruiken.
kraamcadeau
Spanhak Dakwerken B.V. in Lelystad Dakdekker Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Spanhak Dakwerken B.V. Spanhak Dakwerken B.V. Kempenaar 01 14 8242BA Lelystad. Vraag gratis website aan. Informatie over Spanhak Dakwerken B.V. De uitoefening van een dakdekkers en installatiebedrijf en het verzorgen van alle werkzaamheden, waaronder mede begrepen de acquisitie, op de terreinen van dakwerken en installatietechniek.
Artist
Spanhak services Spanhak Dakwerken.
Wij zijn dakdekkers met een jarenlange ervaring in alle soorten daken. Wij kunnen alle soorten zink, lood en koperwerken uitvoeren zoals goten, deklijsten, roevenkappen, lichtramen, bekleden van dakkapellen, erkers e.d. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van terrassen hout, steen, en de verplichte omheining hout, aluminium en dakbetreding koepelsluiken, dakkapel.
Rijschool Amsterdam
Faillissement Spanhak Dakwerken te Lelystad F.16/13/296 FaillissementsDossier.nl.
Faillissementen en surseances. Faillissement Spanhak Dakwerken. Op 22-03-2013 is Spanhak Dakwerken te Lelystad Flevoland door de rechtbank in Midden-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.16/13/296. De hoofdactiviteit van Spanhak Dakwerken is gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw.
Reviews van Spanhak Dakwerken in Lelystad Werkspot.
Inschrijven als vakman. Beoordeling: 0 reviews. Plaats een klus en ontvang voorstellen van vakmannen. Pers en media. Ma vrij: 9.00 17.30. Volg ons op.: Ben je een vakman? Werkspot helpt je om nieuwe opdrachten te vinden. Schrijf je nu in.
Spanhak Dakwerken BV Lelystad.
Dit bedrijf is gevestigd aan de Kempenaar 01 14 in Lelystad gemeente Lelystad. Spanhak Dakwerken BV is de enige bij de Kamer van Koophandel geregistreerde dochteronderneming van Stichting Administratiekantoor Spanhak in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Stichting Administratiekantoor Spanhak.

Contacteer ons

lekkage dak
loodgieter alkmaar
spanhak dakwerken
loodgieter arnhem
loodgieter amsterdam west
Dak renovatie
loodgieter amsterdam noord
dakdekker Eindhoven